TAHNIAH KETUA PEMUDA, SELAMAT PENGANTIN BARU

Selasa, 15 Mac 2011

Diijab kabulkan, pada 12 Mac 2011, jam 11.30pagi. Syaitan banyak menangis ketika ini.Berdoa setelah menjadi suami yang sah. Alhamdulillah.


Tandatangan. Menanggung amanah yang berat menjaga isteri.


Dua pengantin sejoli....


Otai-otai Kampung Melayu Rasa yang hadir bersama.....
PAS Cawangan Rasa ingin mengucapkan tahniah kepada Ketua Pemuda kami, saudara Badarul Hisyam bin Sahak kerana telah mengakhiri zaman bujangnya pada Sabtu lepas bersama muslimat dari Ajil, Terengganu, yang mengajar di PASTI Batang Kali (Liga Mas).

Diharap, setelah diberi amanah besar menjadi ketua rumahtangga, akan meningkatkan lagi semangat dan istiqomah dalam perjuangan didalam jemaah PAS agar pemuda dan cawangan PAS Rasa menjadi lebih kuat. Takbir!!!!!

1 comments:

Unknown berkata...

saya mengucapkan banyak terimakasih kepada KI HADAK yang telah menolong saya dalam kesulitan,ini tidak pernah terfikirkan dari benak saya kalau nomor yang saya pasang bisa tembus dan ALHAMDULILLAH kini saya sekeluarga sudah bisa melunasi semua hutang2 kami,sebenarnya saya bukan penggemar togel tapi apa boleh buat kondisi yang tidak memunkinkan dan akhirnya saya minta tolong sama KI HADAK dan dengan senang hati beliau mau membantu saya..,ALHAMDULIL LAH nomor yang dikasi KI semuanya bener2 terbukti tembus dan baru kali ini saya menemukan dukun yang jujur,jangan anda takut untuk menhubungiya jika anda ingin mendapatkan nomor yang betul2 tembus seperti saya,silahkan hubungi KI HADAK DI 085=259=457=111 ingat kesempat tidak akan datang untuk yang kedua kalinya dan perlu anda ketahui kalau banyak dukun yang tercantum dalam internet,itu jangan dipercaya kalau bukan nama KI HADAK

 
 
 

Mahu maklumat berkenaan tafsir Al-Quran, Sila klik banner dibawah untuk maklumat lanjut