Salam perkenalan kepada diri sendiri.

Khamis, 24 April 2008

Eh, betul ke saya dah memasuki daerah bloggers? Adakah saya sekarang ini salah seorang daripada berjuta-juta orang yang telah menjadi bloggers seantorio dunia? Mungkin ya, dan mungkin ya, kerana saya sudah ada blog sendiri.

Tahniah diucapkan kepada saya. Alhamdulillah, kini saya bolehlah menikmati keindahan berblog di alam maya ini. Diharap, sesiapa yang terjumpa atau berjumpa atau saje-saje nak jumpa blog saya ini, diucapkan selamat datang ke rumah alam siber saya yang serba kekurangan ini.

Salam, salam, salam, salam diucapkan... : )

4 comments:

Snowflake berkata...

Assalamualaikum
Nak kan kepastian? Ya,Yes saudara sudah success mempunyai blog sendiri. Bukan mimpi di siang hari dan jugak bukan mimpi tengah malam.
Saudara sudah berblog dan "self promotion" sudah saya launchkan.
Jengok2 larr saya...
Wassallam

indraputra80 berkata...

Klik!punya Klik sementara tunggu subuh termasuk dalam blog Pemuda Islam Rasa.

Crte dal blog ni bole tahan le,(mungkin baru),kerana itu ada unsur unsur "Ego".

Alah macam orang kampung,anak baru keje selepas klue IPT, balik bawa kereta baru .macam tu lah riaknya.

Lagi satu Rasa tu kat mana? tak de kasi tau pun.

Sebab Rasa ni bukanlah femous sangat,macam Tanjung Rambutaan
sebut saja orang dah tau dan agak tempatnye.

Pls.

mazwandi berkata...

eh? yeke ana ego dan riak? janganle tuduh ana gitu. Sebenarnya inilah dia cara ana bertulis artikel dan ana tidak akan mengubahnya. Takpe kan.

Berkenaan Rasa, maaf le ana tak intro kat mana tempatnya. Nanti ana beritau, sekarang amat sibuk dgn tugas.

indraputra80 berkata...

Dua tiga hari kat penang,biasa lah selesaikan due tiga kes tertunggak,
sampai kat rumah Damansara,cepat cepat capai laptop,.

Bukan apa teringat beberapa hari lalu,buat komen agak keterlaluan bunyi nya (ie.Ego,Riaknya)

Mungkin hari tu terpengaruh dgn kes nak dibicarakan.

Begini lah teman,memohon maaf kalau kata kata itu,tak sedap di dengar,atau di rasa.

Sebenarnya kita satu Jemaah,berjuang atas landasan yg sama,terlanjur kata adat kita manusia,So..TAHNIAH smoge blog ini dapat membawakan isu isu setempat dan lain lainnya,utk faedah kita bersama.

 
 
 

Mahu maklumat berkenaan tafsir Al-Quran, Sila klik banner dibawah untuk maklumat lanjut